Gi-ga-boeken

De gi-ga-boeken van Geronimo Stilton zijn prachtig geïllustreerde, dikke boeken. Vaak gaan ze over bepaalde periodes uit de geschiedenis of komen er in deze boeken belangrijke historische personages aan bod. In de gi-ga-boeken staat veel extra informatie, daarom worden ze door veel kinderen gebruikt voor het houden van een spreekbeurt. Gi-ga-boeken zijn verhalen met snorharen, waar je wat van opsteekt!

Lees meer >>
Op een luchtige manier wordt er verteld over grote gebeurtenissen en legendarische figuren uit de geschiedenis. Je leest in de gi-ga-boeken bijvoorbeeld over de avonturen van Marco Polo, een wereldreiziger die een onvergetelijke reis naar China maakte in een tijd ver voordat vervoersmiddelen als de trein of het vliegtuig bestonden. In De avonturen van koning Arthur, een van de andere gi-ga-boeken, reis je terug naar de Ridders van de Ronde Tafel, een tijd vol moed, zwaarden en de zoektocht naar de Heilige Graal. Een alom bekend en spannend verhaal.
 
Met de gi-ga-boeken in de serie Reis door de tijd bezoek je in ieder boek meerdere bijzondere periodes uit de geschiedenis. Zo kom je bijvoorbeeld in deel 4 in maar liefst vier verschillende periodes terecht: in het oude Egypte, Mongolië rond 1272, middeleeuws Florence en in het Londen van de 16e eeuw! Dankzij ontmoetingen met beroemde figuren als Julius Caesar, Dante en Elizabeth I in de verschillende Reis door de tijd gi-ga-boeken, komen de geweldige historische verhalen stuk voor stuk tot leven.
 
Kortom, de dikke gi-ga-boeken zijn super spannend, mooi geïllustreerd en zitten boordevol feiten en interessante weetjes. Je zit dus goed als je een spreekbeurt of boekbespreking over een van de gi-ga-boeken doet!
 
Hieronder vindt u een overzicht van alle gi-ga-boeken.
 
Sorteer producten op:
titel|prijs|verschijningsdatum|bestverkocht
Toon producten:
Als lijst|Als tegels
Geen resultaten gevonden!
Aantal tonen: 16|24|36|alles
Pagina: 1
Verberg deze melding
Om je beter van dienst te zijn maakt De Wakkere Winkel gebruik van cookies.