Disclaimer

Deze website is bestemd voor het verstrekken van informatie en het doen van bestellingen door onze klanten.

De inhoud van deze website is door De Wakkere Muis, als eigenaar van De Wakkere Winkel, met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De Wakkere Muis aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, met uitzondering van de relevante bepalingen in onze Algemene Voorwaarden.


Meningen van bezoekers/gebruikers

Op deze website kunnen bezoekers/gebruikers meningen en beoordelingen achterlaten. De Wakkere Winkel, noch De Wakkere Muis zijn verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website worden geplaatst. Deze meningen en boodschappen dienen niet opgevat te worden als de mening van De Wakkere Winkel en/of De Wakkere Muis, noch representeren zij op enigerlei wijze het beleid van De Wakkere Winkel en/of De Wakkere Muis.

De Wakkere Winkel en/of De Wakkere Muis behouden zich het recht voor om, zonder opgaaf van redenen, meningen of beoordelingen van bezoekers/gebruikers van de website te verwijderen, indien deze aanstootgevend zijn of in strijd zijn met de openbare zeden.

Verberg deze melding
Om je beter van dienst te zijn maakt De Wakkere Winkel gebruik van cookies.