Fantasia

Fantasia deel 1 verscheen in 2004, en sindsdien zijn er muizenissig veel exemplaren van de verschillende delen van Fantasia over de toonbank gegaan!
De Fantasia boeken zijn extra speciaal door wat er allemaal in verstopt is, zoals kras- en ruikpagina’s, “glow in the dark”-pagina’s, illustraties die alleen tevoorschijn komen als je je hand erop legt, het Fantastisch Schrift, 3D illustraties, UV inkt en zelfs bewegend beeld! De boeken staan boordevol extra informatie en spelletjes en vaak zit er ook nog een cadeautje bij. Geen wonder dat delen uit de Fantasia serie al vijf keer werden bekroond door de Nederlandse Kinderjury!

Lees meer >>
Elk Fantasia boek gaat over de fantasiastische reizen die Geronimo maakt door het rijk Fantasia. Wanneer er gevaar dreigt in het rijk, roept feeënkoningin Florina de Fleur altijd de hulp in van Geronimo. Samen met bijzondere medereizigers, die uiteindelijk allemaal vrienden voor het leven worden, probeert Geronimo keer op keer het rijk Fantasia te redden. Tot nu toe is het Geronimo nog al die keren gelukt, getuige de vele dikke, fantasiastisch mooie boeken die hij over zijn Fantasia avonturen heeft geschreven!
Of het nu gaat om een gestolen drakenei, de ontvoering van de zus van Florina, een boze tovenaar die de vrede in Fantasia bedreigt (Fantasia 7) of een allesvernietigende westenwind die de resterende tijd van Florina en het rijk Fantasia weg laat tikken zoals in Fantasia 8, Geronimo is in Fantasia de dappere Ridder zonder Vrees of Blaam die vecht voor zijn leven en die ondertussen het rijk van de ondergang probeert te redden. Ga jij mee op reis?
Elk jaar komt er een nieuw Fantasia boek uit, spannend, magisch en fenomenaal! Heb jij ze allemaal al gelezen? Bekijk hieronder alle boeken uit de serie Fantasia.<< Sluiten
Sorteer producten op:
titel|prijs|verschijningsdatum|bestverkocht
Toon producten:
Als lijst|Als tegels
Aantal tonen: 16|24|36|alles
Pagina: 1|2Volgende >
Verberg deze melding
Om je beter van dienst te zijn maakt De Wakkere Winkel gebruik van cookies.